Újdonságok

Újdonságok az ESET Internet Security 15.0-es verziójában

Továbbfejlesztett Hálózatfelügyelet (korábban Összekapcsolt otthon)

Segít megvédeni a hálózatot és az IoT-eszközöket, és megjeleníti a routerhez csatlakoztatott eszközöket. Nézze meg, hogyan ellenőrizheti az Ön által használt hálózatokat, és hogy milyen eszközök csatlakoznak.

ESET HOME (korábban myESET)

Átláthatóbb és részletesebb felügyeleti lehetőségeket nyújt a csatlakoztatott eszközök biztonságát illetően. Védelmet telepíthet új eszközökre, hozzáadhat és megoszthat licenceket, valamint a mobilalkalmazás vagy a webportál révén fontos értesítéseket kaphat. További információkért tekintse meg a ESET HOME online súgóját.

Továbbfejlesztett Behatolásmegelőző rendszer (HIPS)

Ellenőrzi azokat a memóriaterületeket is, amelyek csak kifinomultabb kártevőinjektálási technikákkal módosíthatók. Fejlesztéseinknek köszönhetően ezek a támadási eljárások is észlelhetővé válnak.


Az ESET Internet Security új funkcióival kapcsolatos képekről és további információkról Az ESET otthoni termékek legújabb verziójának újdonságai című témakörben olvashat.


note

Az újdonságokról szóló értesítések letiltásához kattintson a További beállítások > Eszközök > Értesítések > Általános lapra. Kattintson az Alkalmazásértesítések szöveg melletti Szerkesztés gombra, és törölje a jelet az Újdonságokról szóló értesítések megjelenítése jelölőnégyzetből. Az értesítésekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg az Értesítések szakaszt.