Novosti

Što je novo u ESET Internet Security 15

Poboljšana Mrežna provjera (prijašnja Kućna mreža)

Pomaže u zaštiti mreže i uređaja interneta stvari te prikazuje uređaje povezane na router. Saznajte kako provjeriti mreže koje upotrebljavate i koji su uređaji povezani.

ESET HOME (prijašnji myESET)

Osigurava veću vidljivost i kontrolu nad vašom sigurnosti. Instalirajte zaštitu za nove uređaje, dodajte i dijelite licence i primajte važne obavijesti pomoću mobilne aplikacije i web-portala. Za više informacija proučite priručnik online pomoći za ESET HOME.

Poboljšani sistem za sprječavanje upada (HIPS)

Skenira memorijska područja koja mogu mijenjati sofisticirane tehnike ubrizgavanja zlonamjernih programa. Poboljšanja proširuju njegovu tehnološku sposobnost otkrivanja najsofisticiranijih upada zlonamjernih programa.


Slike i dodatne informacije o novim funkcijama programa ESET Internet Security potražite u odjeljku Što je novo u najnovijoj verziji ESET-ovih programa za kućne korisnike.


note

Da biste deaktivirali Obavijesti o novostima, kliknite Napredno podešavanje > Obavijesti > Obavijesti na radnoj površini. Kliknite Uredi pored Obavijesti na radnoj površini i poništite odabir potvrdnog okvira Prikaži obavijesti o novostima. Za više informacija o obavijestima pogledajte odjeljak Obavijesti.