Ikona trake sustava

Neke od najvažnijih mogućnosti i značajki podešavanja dostupne su kada desnom tipkom miša kliknete ikonu trake sustava TRAY_ICON.

MENU

Privremeno deaktiviraj zaštitu – prikazuje upit za potvrdu kojim se deaktivira Modul detekcije, koji štiti od zloćudnih napada sustava kontrolirajući komunikaciju datoteka, weba i e-pošte.

Padajući izbornik Vremensko razdoblje predstavlja vremensko razdoblje tijekom kojeg će zaštita biti deaktivirana.

MENU_TIME

Pauziraj firewall (dopusti sav promet) – Prebacuje firewall u neaktivno stanje. Dodatne informacije potražite u odjeljku Mreža.

Blokiraj sav mrežni promet – Ta opcija blokira sav mrežni promet. Možete ga ponovno aktivirati tako da kliknete Prestani blokirati sav mrežni promet.

Napredno podešavanje – odaberite ovu opciju da biste ušli u stablo Napredno podešavanje. Ima i drugih načina otvaranja Naprednog podešavanja, npr. pritiskom tipke F5 ili odlaskom na Podešavanje > Napredno podešavanje.

Dnevnicidnevnici sadrže informacije o važnim događajima u programu koji su se pojavili i pružaju pregled otkrivenih prijetnji.

Otvori program ESET Internet Security – Otvara glavni prozor programa ESET Internet Security s ikone trake.

Poništi raspored prozora – Vraća prozor programa ESET Internet Security na standardnu veličinu i položaj na zaslonu.

Potraži nadogradnje – Počinje nadograđivati modul za otkrivanje (prethodno poznat kao „baza podataka virusnih potpisa”) kako bi osigurao vašu razinu zaštite od zlonamjernog koda.

O programu – Pruža informacije o sustavu, detalje o instaliranoj verziji programa ESET Internet Security i instaliranim modulima programa. Tu se nalaze i informacije o datumu isteka licence te o operacijskom sustavu i sistemskim resursima.