Program za poboljšanje iskustva korisnika

Pridruživanjem Programu za poboljšanje iskustva korisnika pružate ESET-u anonimne informacije o upotrebi naših programa. Više informacija o obradi podataka dostupno je u našim Pravilima privatnosti.

Vaš pristanak

Sudjelovanje u spomenutom programu dobrovoljno je i temelji se na vašem pristanku. Nakon što se pridružite, sudjelovanje je pasivno, što znači da ne trebate poduzeti nikakve daljnje radnje. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku promjenom postavki programa. Tako ćete spriječiti daljnju obradu svojih anonimnih podataka.

Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku promjenom postavki programa:

Koje vrste informacija prikupljamo?

Podaci o interakciji s programima

Te informacije govore nam više o načinu na koji se naši programi upotrebljavaju. Zahvaljujući njima znamo, na primjer, koje se funkcije upotrebljavaju često, koje postavke korisnici mijenjaju ili koliko vremena potroše koristeći se programom.

Podaci o uređajima

Te informacije prikupljamo da bismo razumjeli gdje se naši programi upotrebljavaju i na kojim uređajima. Uobičajeni primjeri uključuju model uređaja, zemlju, verziju i naziv operacijskog sustava.

Dijagnostički podaci o pogreškama

Prikupljaju se i informacije o pogreškama i padovima sustava. Na primjer, koja se pogreška pojavila i koje su radnje dovele do nje.

Zašto prikupljamo te informacije?

Te anonimne informacije omogućuju nam da poboljšamo svoje programe za korisnike. Pomažu nam da povećamo relevantnost i jednostavnost upotrebe svojih programa i smanjimo učestalost njihovih pogrešaka.

Tko upravlja tim informacijama?

ESET, spol. s r.o. jedini je voditelj obrade podataka prikupljenih u sklopu Programa. Te informacije ne dijele se s trećim stranama.