Koje su novosti u ovoj verziji?

Što je novo u ESET Internet Security 14.1, 14.2

myESET

Dostupna je nova verzija myESET portala za upravljanje. myESET omogućuje pregled svih ESET-ovih licenci i uređaja s aktiviranim ESET-ovim programima te upravljanje njima. Novi je myESET dostupan i kao mobilna aplikacija. Dodatne informacije potražite na stranicama mrežne pomoći za myESET.

Poboljšana zaštita od ransomwarea

Zaštita od ransomwarea sada upotrebljava napredne tehnike otkrivanja prijetnji koje se temelje na ponašanju kako bi vas zaštitila od ransomwarea.

Poboljšano sprječavanje ranjivosti

Sprječavanje ranjivosti opremljeno je dodatnom metodom otkrivanja prijetnji koja je usmjerena na krađu tokena sustava, a ostale su metode poboljšane kako bi obuhvatile i zloćudnije napade. Cilj je zaštititi određene vrste aplikacija koje se često zloupotrebljavaju, kao što su web preglednici, PDF čitači, klijenti e-pošte i komponente paketa MS Office.

Što je novo u ESET Internet Security 14.0

Način rada zaštićenog preglednika u zaštiti bankarstva i plaćanja

Nova postavka Zaštiti sve preglednike pomoći će vam da zaštitite svoja plaćanja, bankarske transakcije i osjetljive podatke prilikom upotrebe svojeg omiljenog preglednika.

Saznajte više na našim stranicama pomoći

Poboljšano otkrivanje zlonamjernih programa pomoću skenera WMI-ja i skenera registra sustava

Skener WMI-ja i Skener registra sustava otkrivaju skrivene i stalne prijetnje. Isto tako traže reference na zaražene datoteke ili zlonamjerne programe ugrađene u obliku podataka u Windows Management Instrumentation i registar sustava Windows.

Poboljšane performanse i manji utjecaj na sustav

ESET Internet Security osmišljena je za učinkovitu upotrebu resursa sustava, čime vam se omogućuje uživanje u performansama računala dok se štitite od novih vrsta prijetnji.


Dodatne informacije i snimke zaslona povezane s novim funkcijama programa ESET Internet Security potražite u sljedećem članku ESET-ove baze znanja:

Koje su novosti u ovoj verziji ESET-ovih programa za kućna računala

note

Napomena

Da biste deaktivirali Obavijesti o novostima, idite na Napredno podešavanje > Alati > Obavijesti > Osnovno. Kliknite Uredi pored Obavijesti aplikacije i poništite odabir potvrdnog okvira Prikaži obavijesti o novostima. Za više informacija o obavijestima kliknite ovdje.