Koje su novosti u ovoj verziji?

Što je novo u ESET Internet Security 13.0

Poboljšanja zaštite kućne mreže

Poboljšano otkrivanje uređaja – otkrijte što se događa u vašoj Wi-Fi mreži i maksimalno iskoristite povezane uređaje i pametne kućanske uređaje. Prepoznajte sve uređaje – saznajte IP adresu, MAC adresu, naziv uređaja, model i dobavljača.

Poboljšano rješavanje problema – zaštita kućne mreže pružat će savjete za otkrivene probleme s mrežom ili uređajima te smjernice za uobičajene probleme, npr. slabu lozinku routera.

PAGE_HOMENETWORK_ROUTER

Saznajte više na našim stranicama pomoći

Poboljšanja HIPS-a i prošireno otkrivanje

Novi modul programa HIPS uključuje dubinski pregled ponašanja, koji analizira ponašanje svih programa koji su pokrenuti na računalu i upozorava vas ako je ponašanje procesa zlonamjerno.

Saznajte više o HIPS-u na našim stranicama pomoći

Napredno strojno učenje

Napredno strojno učenje napredni je sloj zaštite kojim se poboljšava otkrivanje prijetnji na temelju strojnog učenja. Više informacija o ovoj vrsti zaštite potražite u rječniku.

Novosti u programu

Način komunikacije u programu koji će tvrtki ESET omogućiti predstavljanje ključnih funkcija i promjena krajnjim korisnicima prilikom nadogradnje na novu verziju programa.

Poboljšane performanse i manji utjecaj na sustav

ESET Internet Security osmišljena je za učinkovitu upotrebu resursa sustava, čime vam se omogućuje uživanje u performansama računala dok se štitite od novih vrsta prijetnji.

Poboljšanje anti-phishing zaštite

Novi moduli programa temelje se na zaštiti od napada homoglifom. Napad homoglifom metoda je prijevare kojom napadač pokušava prevariti krajnje korisnike zamjenom znakova u adresama drugim znakovima sličnog izgleda. Primjerice, poruke e-pošte koje izgledaju kao da ih je poslala vaša banka mogu vas usmjeriti na lažnu web stranicu.

Saznajte više o anti-phishing zaštiti na našim stranicama pomoći


Što je novo u ESET Internet Security 13.1

Napredno strojno učenje

Napredno strojno učenje napredni je sloj zaštite koji poboljšava otkrivanje prijetnji na temelju strojnog učenja. Pročitajte više o ovoj vrsti zaštite u rječniku. Postavke modula detekcije više ne pružaju mogućnost uključivanja/isključivanja kao u verzijama 13.0 ili starijima. Gumbi za uključivanje/isključivanje zamijenjeni su s četiri praga - „Agresivno”, „Uravnoteženo”, „Oprezno” i „Isključeno”.

Izuzeci

Promjene u izuzecima. Izuzeci radi poboljšanja performansi omogućuju vam izuzimanje datoteka i mapa od skeniranja. Izuzeci detekcija poznatih prijetnji omogućuju vam izuzimanje objekata od brisanja pomoću naziva prijetnje, puta ili hasha.

Zaštita bankarstva i plaćanja

Poboljšanja zaštite bankarstva i plaćanja


Dodatne informacije i snimke zaslona povezane s novim funkcijama programa ESET Internet Security potražite u sljedećem članku ESET-ove baze znanja:

Koje su novosti u ovoj verziji ESET-ovih programa za kućna računala