Namestitveni program Live

Ko prenesete namestitveni paket Live Installer, dvokliknite namestitveno datoteko in upoštevajte navodila po korakih v čarovniku za namestitev.

important

Pomembno

Pri tej vrsti namestitve morate imeti vzpostavljeno povezavo z internetom.

INSTALLATION_LIVE

1.V spustnem meniju izberite želeni jezik in kliknite Nadaljuj. Počakajte nekaj trenutkov, da program prenese namestitvene datoteke.

2.Preberite in sprejmite dokument Licenčna pogodba za končnega uporabnika.

3.Nato morate izbrati možnost aktiviranja. Če nameščate novejšo različico namesto starejše, bo vaš licenčni ključ vnesen samodejno.

4.Izberite nastavitve za sistem za povratne informacije ESET LiveGrid® in zaznavanje morebitno neželenih programov. Morebitna neželena programska oprema (ali morebitno neželeni programi) je široka kategorija programske opreme, ki ni jasno zlonamerna kot druge vrste zlonamerne programske opreme, na primer virusi ali trojanski konji. Več informacij je na voljo v poglavju Morebitno neželeni programi.

5.Izberite, ali želite sodelovati v programu za izboljšanje izkušenj strank. S pridružitvijo programu za izboljšanje izkušenj strank boste družbi ESET zagotovili anonimne podatke o uporabi naših izdelkov. Zbrani podatki nam bodo pomagali izboljšati vašo izkušnjo in nikoli jih ne bomo delili s tretjimi osebami. Katere podatke zbiramo?

6.Kliknite Namesti, da začnete namestitev. Ta postopek lahko traja nekaj trenutkov.

7.Za izhod iz čarovnika za namestitev kliknite Dokončano.

note

OPOMBA

Po namestitvi in aktivaciji izdelka se začne prenos modulov. Zaščita se namešča in nekatere funkcije morda ne bodo v celoti delovale, dokler se prenos ne zaključi.

note

OPOMBA

Če vam licenca omogoča namestitev drugih različic izdelka, lahko izberete želeni izdelek. Za več informacij o funkcijah posameznih izdelkov kliknite tukaj.