Παραπομπή ενός προϊόντος ESET σε έναν φίλο

Αυτή η έκδοση του ESET Internet Security προσφέρει πλέον μπόνους παραπομπής, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το προϊόν ESET με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε παραπομπές από ένα προϊόν που έχει ενεργοποιηθεί με δοκιμαστική άδεια χρήσης. Εάν είστε χρήστης δοκιμαστικής έκδοσης, για κάθε επιτυχή παραπομπή που στέλνετε και έχει σαν αποτέλεσμα ενεργοποίηση προϊόντος, τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας θα λαμβάνετε επιπλέον χρόνο στην δοκιμαστική άδεια χρήσης.

Μπορείτε να κάνετε παραπομπή χρησιμοποιώντας το εγκατεστημένο ESET Internet Security. Το προϊόν που μπορείτε να παραπέμψετε εξαρτάται από το προϊόν από το οποίο κάνετε την παραπομπή. Δείτε τον παρακάτω πίνακα.

Το εγκατεστημένο προϊόν σας

Προϊόν που μπορείτε να παραπέμψετε

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Παραπομπή ενός προϊόντος

Για να στείλετε έναν παραπεμπτικό σύνδεσμο, κάντε κλικ στο στοιχείο Παραπομπή σε έναν φίλο/η στο κύριο μενού του ESET Internet Security. Κάντε κλικ στο στοιχείο Κοινοποίηση παραπεμπτικού συνδέσμου. Το προϊόν σας θα δημιουργήσει έναν παραπεμπτικό σύνδεσμο που θα εμφανιστεί σε ένα νέο παράθυρο. Αντιγράψτε το σύνδεσμο και στείλτε τον στην οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τον παραπεμπτικό σύνδεσμο απευθείας από το προϊόν ESET χρησιμοποιώντας τις επιλογές Κοινοποίηση στο Facebook, Παραπομπή των επαφών σας στο Gmail και Κοινοποίηση στο Twitter.

Όταν ο φίλος σας κάνει κλικ στον παραπεμπτικό σύνδεσμο που θα του στείλετε, θα ανακατευθυνθεί σε μια ιστοσελίδα, όπου μπορεί να λάβει το προϊόν και να το χρησιμοποιήσει για έναν επιπλέον μήνα ΔΩΡΕΑΝ προστασίας. Ως χρήστης δοκιμαστικής έκδοσης, θα λάβετε μια ειδοποίηση για κάθε παραπεμπτικό σύνδεσμο που έχει ενεργοποιηθεί επιτυχώς και η άδεια χρήσης σας θα παραταθεί αυτόματα για έναν επιπλέον μήνα ΔΩΡΕΑΝ προστασίας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε τη ΔΩΡΕΑΝ προστασία σας μέχρι και 5 μήνες. Μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό παραπεμπτικών συνδέσμων που ενεργοποιήθηκαν επιτυχώς στο παράθυρο Παραπομπή σε έναν φίλο/η στο προϊόν ESET που διαθέτετε.