Πώς να ξεκλειδώσετε τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους με προστασία με κωδικό πρόσβασης

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, εμφανίζεται το παράθυρο για την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης. Εάν ξεχάσετε ή χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στην παρακάτω επιλογή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης και εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή της άδειας χρήσης. Η ESET θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κωδικό επαλήθευσης. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης και, στη συνέχεια, γράψτε και επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός επαλήθευσης είναι έγκυρος για 7 ημέρες.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε επαναφορά κωδικού πρόσβασης μέσω του λογαριασμού σας my.eset.com. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή εάν η άδεια χρήσης συσχετίζεται με τη Διαχείριση αδειών χρήσης της ESET.

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τη διεύθυνση email σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Δεν γνωρίζω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email μου και θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της ESET για να επικοινωνήσετε γρήγορα με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης.

Δημιουργία κωδικού για την Τεχνική υποστήριξη – Αυτή η επιλογή θα δημιουργήσει τον κωδικό που θα παράσχετε στην Τεχνική υποστήριξη. Αντιγράψτε τον κωδικό που παρέχεται από την Τεχνική υποστήριξη και κάντε κλικ στο στοιχείο Έχω κωδικό επαλήθευσης. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης και, στη συνέχεια, γράψτε και επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός επαλήθευσης είναι έγκυρος για 7 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET.