Beveiligingsstatistieken

Als u statistische gegevens wilt bekijken met betrekking tot beveiligingsmodules van ESET Server Security, selecteert u de toepasselijke beveiligingsmodule in het vervolgkeuzemenu. De statistieken bestaan uit informatie zoals het aantal gescande objecten, het aantal geïnfecteerde objecten, het aantal opgeschoonde objecten en het aantal schone objecten.

Zweef met de muis over een object naast de grafiek om alleen de gegevens voor dat specifieke object in de grafiek weer te geven. Als u statistische informatie voor de huidige beveiligingsmodule wilt wissen, klikt u op Opnieuw instellen. Klik op Alles opnieuw instellen om gegevens voor alle modules te wissen.

page_statistic

De volgende grafieken met statistieken zijn beschikbaar in ESET Server Security:

Antivirus- en antispywarebeveiliging

Geeft het totale aantal geïnfecteerde en opgeschoonde objecten weer

Beveiliging van bestandssysteem

Geeft objecten weer die alleen zijn gelezen of geschreven in het bestandssysteem.

Hyper-V-beveiliging

Geeft het totale aantal geïnfecteerde, opgeschoonde en schone objecten weer (alleen op systemen met Hyper-V).

Beveiliging van e-mailclient

Geeft objecten weer die alleen zijn verzonden of ontvangen door e-mailclients.

Webtoegang- en antiphishing-beveiliging

Geeft objecten weer die alleen zijn gedownload door webbrowsers.