Ohjatun salaustoiminnon käyttöönotto

Voit aloittaa salauksen tietyssä hallinnoidussa työasemassa Tietokoneet-näytöstä valitsemalla pikavalikon -> Ota salaus käyttöön tai valitsemalla valitun työaseman Tietokoneen tiedot -> Näytä tiedot -> Yleiskuvaus -> Salaus-ruutu -> Salaa tietokone.

enable_encryption

Toimi ohjatussa salaustoiminnossa seuraavasti:

1.Valitse käytettävä EFDE-kokoonpanokäytäntö.

2.Valitse valintaruutu Asenna ESET Full Disk Encryption tarvittaessa -kohdasta, jos EFDE -asiakasohjelmaa ei ole vielä asennettu työasemaan.

3.Tuote/Versio valitaan työaseman käyttöjärjestelmän mukaan.

note

Jos käytössä on ESET Security Management Center, sinun on valittava Tuote/Versio, joka haluat lisätä asennusohjelmaan. Käytä aina uusinta tuoteversiota määrättyjä poikkeustapauksia lukuun ottamatta.

4.Valitse käytettävä EFDE-käyttöoikeus.

5.Valitse asennusohjelman ja asennettavan tuotteen Kieli.

6.Hyväksy käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö valitsemalla valintaruutu.

7.Voit nyt aloittaa salausprosessin työasemassa valitsemalla Aloita salaus -vaihtoehdon.