Avinstallation

Alternativt kan ESET Endpoint Security for Android avinstalleras manuellt genom att följa de här stegen:

important

Viktigt

Den här guiden är baserad på Android-standardinställningar. Avinstalleringsprocessen kan skilja sig åt beroende på enhetens tillverkare.

1.På din Android-enhet öppnar du Inställningar > Biometri och säkerhet > Andra säkerhetsinställningar > Enhetsadministratörsappar. Avmarkera ESET Endpoint Security for Android och klicka på Inaktivera. Klicka på Lås upp och ange administratörslösenordet. Hoppa över det här steget om ESET Endpoint Security for Android inte ställts in som enhetsadministratör.

2.Gå tillbaka till Inställningar och tryck på Appar > ESET Endpoint Security for Android > Avinstallera > OK.