Administratörslösenord

Alternativet Administratörslösenord krävs för att låsa upp en enhet, skicka Anti-Theft-kommandon, komma åt lösenordsskyddade funktioner och avinstallera ESET Endpoint Security for Android.

Att skapa administratörslösenord blockerar användare från att ändra inställningarna och avinstallera ESET Endpoint Security for Android.

important

Välj lösenord med omsorg. Använd en kombination av gemener, versaler och siffror för att öka säkerheten.

Om du vill återställa administratörslösenordet i en enhet med låst skärm:

1.Tryck på Glömt lösenordet? > Fortsätt > Begär verifikationskod. Om enheten är inte ansluten till internet trycker du istället på länken välj offlineåterställning och kontaktar ESET:s teknisk support.

password-reset_016_1

2.Ett e-postmeddelande som innehåller verifieringskoden och enhets-ID skickas till den e-postadress som är kopplad till ESET-licensen. Verifieringskoden är aktiv i sju dagar. Skriv verifieringskoden och ett nytt lösenord på enhetens låsta skärm.