Hämta från Google Play

Öppna Google Play Butik-appen i Android-enheten och sök efter ESET Endpoint Security for Android (eller bara ESET).

Alternativt kan du hämta programmet genom att klicka på den här länken eller skanna QR-koden nedan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint

QR_code_GP

important

ESET Endpoint Security for Android som har hämtats från Google Play kan endast uppgraderas från Google Play eller i programmet. Det kan inte uppgraderas med en fil som har hämtats från ESET:s webbplats.