Blockera ett program utifrån dess namn

1.Tryck på Applikationskontroll > Blockering > Blockera program > Blockera efter namn.

2.Välj om du vill blockera programmet utifrån dess namn eller paketets namn.

3.Ange de ord som programmet kommer att blockeras utifrån. Om du vill dela in flera ord använder du komma (,) som avgränsare.

Om exempelvis ordet "poker" anges i fältet Programnamn blockeras alla program vars namn innehåller "poker". Om du anger "com.poker.game" i fältet Paketnamn blockeras endast ett program av ESET Endpoint Security for Android.