Downloaden bij Google Play

Open de app Google Play op uw Android-apparaat en zoek naar ESET Endpoint Security for Android (of alleen naar ESET):

Of download het programma door te klikken op de koppeling of door de onderstaande QR-code te scannen:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint

QR_code_GP

important

ESET Endpoint Security for Android gedownload van Google Play kan alleen worden geüpgraded vanaf Google Play of in de toepassing. De upgrade kan niet worden uitgevoerd met een bestand dat is gedownload van de ESET-website.