Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Inleiding

De nieuwe generatie van ESET Endpoint Security for Android (EESA) is ontworpen om met ESET PROTECT en ESET PROTECT Cloud te werken, de nieuwe management-console die extern beheer mogelijk maakt van alle ESET-beveiligingsoplossingen.

ESET Endpoint Security for Android-versie 3 is compatibel met:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT en ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android is ontworpen om zakelijke mobiele apparaten te beschermen tegen de meest recente malwarebedreigingen en om uw gegevens te beschermen, zelfs als u uw apparaat bent verloren of als het is gestolen. En systeembeheerders kunnen er hiermee voor zorgen dat hun apparaten aan het beveiligingsbeleid van hun bedrijf voldoen.

ESET Endpoint Security for Android kan ook zonder extern beheer worden toegepast in kleine tot middelgrote bedrijven via ESET PROTECT. Een IT-technicus, systeembeheerder of de daadwerkelijke gebruiker kan de eigen configuratie van ESET Endpoint Security for Android eenvoudig delen met andere collega's. Normaal moet u direct na de installatie van ESET Endpoint Security for Android eerst het product activeren en elke productmodule handmatig instellen, maar dankzij dit proces is dat nu overbodig.