Nettkontroll

Bruk nettkontrollinnstillinger for å beskytte firmaet mot risiko for juridisk ansvar. For eksempel kan nettkontroll regulere tilgangen til nettsteder som bryter immaterielle rettigheter. Målet er å hindre ansatte i å få tilgang til sider med upassende eller skadelig innhold eller sider som har negativ innvirkning på produktiviteten.

Arbeidsgivere eller systemadministratorer kan forby tilgang til mer enn 27 forhåndsdefinerte nettstedskategorier og over 140 underkategorier og logge disse besøkene.

Nettkontroll er en administrert funksjon. Alle innstillinger styres fra ESET PROTECT Cloud.

note

For at nettkontrollen skal fungere, må en administrert enhet oppfylle følgende krav:

ESET Endpoint Security for Android versjon 3 eller nyere.

Android versjon 8 eller nyere.

Registrert i ESET PROTECT Cloud med enhetsadministratortillatelser.

Beskyttede nettlesere

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV-nettleser

Samsung Internet

Mint

Yandex-nettleser

DuckDuckGo

Kiwi-nettleser

Edge

Silk på Amazon-enheter

Mi-nettleser

Xiaomi Mi-nettleser

Vewd på Android TV

Apper som bruker beskyttede nettleserkomponenter for nettvisning, er også beskyttet.