Fjerning av anrops- og SMS-tjenester

Fra og med 9. januar 2019 iverksetter Google Play restriksjoner for SMS- og anropstillatelsene som er nødvendige for kjernefunksjonaliteten i Anropsfiltrering i ESET Endpoint Security for Android. Som følge av disse restriksjonene vil følgende funksjoner ikke lenger være tilgjengelige i Google Play-utgaven av ESET Endpoint Security for Android:

Anropsfilter

Tekstkommandoer for SMS – Anti-Theft-funksjon

Du kan fortsatt bruke eksterne kommandoer for Anti-Theft ved hjelp av administrasjon av mobilenheter fra ESET PROTECT-konsollen. Du har fri tilgang til ESET PROTECT som en del av ESET-lisensen.