ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Bevezetés

Az ESET Endpoint Security for Android új generációja (EESA) az ESET PROTECT és az ESET PROTECT Cloud új kezelési konzollal való használatra készült. A konzol lehetővé teszi az ESET összes biztonsági szoftverének távoli kezelését.

Az ESET Endpoint Security for Android 3-as verziója következőkkel kompatibilis:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT és ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android – a vállalati mobileszközök védelmére szolgál a legújabb kártevőkkel szemben, és még az eszköz elvesztése vagy ellopása esetén is biztosítja az adatok védelmét. Emellett segíti a rendszergazdákat abban, hogy eszközeik megfeleljenek a vállalati biztonsági házirendeknek.

ESET Endpoint Security for Android – kis- vagy közepes vállalatok esetén anélkül is alkalmazható, hogy az ESET PROTECT konzolon keresztül távolból kellene kezelni. Az informatikus, a rendszergazda vagy a tényleges felhasználó egyszerűen megoszthatja ESET Endpoint Security for Android-konfigurációját más kollégákkal. Ezzel az eljárással teljes mértékben szükségtelenné válik a termék aktiválása és az egyes termékmodulok manuális beállítása, amelyet egyébként az ESET Endpoint Security for Android telepítése után kell elvégezni.