Oikeuksien hallinta

Google lisäsi Android 6:een (Marshmallow) uuden oikeuksien hallinnan, jota ESET Endpoint Security for Android tukee. Android 6.0 -sovellukset pyytävät oikeuksia, kun aloitat niiden käytön. Sovellukselle ei anneta enää oikeuksia asennuksen aikana, vaan saat kehotteen myöntää oikeuden, kun sovellus käyttää jotakin laitteen toimintoa ensimmäisen kerran.

ESET Endpoint Security for Android tarvitsee seuraavien toimintojen käyttöoikeutta:

Helppokäyttötoiminnot – tarvitaan, jotta ESETin tietojenkalastelusuojaus toimii oikein.

Yhteystiedot – tarvitaan Anti-Theft-ominaisuudelle ja puhelusuodattimelle

Sijainti – Anti-Theft.

Puhelin – Anti-Theft ja puhelusuodatin

Tekstiviesti – Anti-Theft ja puhelusuodatin

Tallennus – virustentorjunta ja Anti-Theft.

Järjestelmänvalvoja voi poistaa näiden oikeuksien valvonnan käytöstä kohdassa Asetukset > Käyttöoikeusilmoitukset.

permission-notifications