Asiakastuki

ESETin asiakastuen asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun tarvitset hallintoon liittyvää apua tai teknistä tukea tuotteeseen ESET Endpoint Security for Android tai muuhun ESET-tuotteeseen liittyen.

Voit lähettää tukipyynnön suoraan laitteeltasi napauttamalla valikkokuvaketta action_button_menu tuotteen ESET Endpoint Security for Android päänäkymässä ja napauttamalla Asiakastuki > Asiakastuki ja täyttämällä vaaditut kentät.

customer-care_007_1

Tuotteessa ESET Endpoint Security for Android on kehittynyt kirjaamistoiminto, jonka avulla voidaan tunnistaa mahdolliset tekniset ongelmat. Jotta ESET saa käyttöönsä yksityiskohtaisen sovelluslokin, varmista, että asetus Lähetä sovellusloki on käytössä (oletusarvoinen). Lähetä pyyntö napauttamalla Lähetä. ESETin asiakastuen asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä antamasi sähköpostiosoitteen kautta.