Luotetut SIM-kortit

Osiossa Luotettu SIM näytetään luettelo luotetuista SIM-korteista, jotka ESET Endpoint Security for Android hyväksyy. Jos asetat SIM-kortin, joka ei ole tässä luettelossa, näyttö lukitaan ja järjestelmänvalvojalle lähetetään tekstiviestihälytys.

Voit lisätä uuden SIM-kortin napauttamalla icon_plus -kuvaketta. Anna SIM-kortin Nimi (esimerkiksi Koti tai Työ) ja sen IMSI-numero (International Mobile Subscriber Identity; kansainvälinen GSM/UMTS-verkon käyttäjän tunnus). IMSI ilmaistaan yleensä 15-numeroisena lukuna, joka on painettu SIM-korttiin. Joissain tapauksissa se voi olla lyhyempi.

Voit poistaa SIM-kortin luettelosta koskettamalla ja pitämällä tietuetta valittuna ja napauttamalla sitten action_button_delete -kuvaketta.

important

Luotetut SIM-kortit -ominaisuus ei ole käytettävissä laitteissa, joissa on Android 10 tai uudempi.

note

Luotettu SIM -ominaisuus ei ole käytettävissä CDMA-, WCDMA- eikä WiFi-only-laitteissa.