Etäkomennot

Etäkomennot voidaan laukaista suoraan ESET PROTECT -konsolista:

Etsi laite

Saat tekstiviestin, jossa on kohdelaitteen GPS-koordinaatit sekä linkki kyseiseen sijaintiin Google maps -sovelluksessa. Jos täsmällisempi sijainti on saatavilla 10 minuutin kuluttua, laite lähettää uuden tekstiviestin.

Lukitse laite

Tämä komento lukitsee laitteen. Lukituksen voi avata joko järjestelmänvalvojan salasanalla tai käyttämällä etäkomentoa.

Avaa lukittu laite

Laitteen lukitus avataan ja laitteen nykyinen SIM-kortti tallennetaan luotetuksi SIM-kortiksi.

Sireenin / kadotetun tilan ääni

Laite lukitaan ja se toistaa erittäin kovaa ääntä viiden minuutin ajan (tai kunnes lukitus avataan). Kovaääninen sireeni käynnistyy, vaikka laite olisi mykistetty.

Tehostettu oletusasetusten palautus

Tämä asetus palauttaa laitteen tehdasasetukset. Kaikki käytettävissä olevat tiedot ja tiedostonimet poistetaan. Tämä voi kestää useita minuutteja.