Lokal installation på enheden

ESET Endpoint Security for Android giver administratorer mulighed for at konfigurere og administrere slutpunkt lokalt, hvis de ikke vil bruge ESET PROTECT. Alle programindstillinger er beskyttet med en administratoradgangskode, så programmet til hver en tid er under fuld administrationskontrol.

Hvis administratoren i et mindre firma beslutter ikke at bruge ESET PROTECT, men stadig ønsker at beskytte firmaenheder og anvende grundlæggende sikkerhedspolitikker, har han to muligheder for at administrere enhederne lokalt:

1.Fysisk adgang til de enkelte firmaenheder og manuel konfiguration af indstillingerne.

2.Administratoren kan indstille de ønskede konfigurationer på sin Android-enhed (med ESET Endpoint Security for Android installeret), og eksportere these indstillinger til en fil - se afsnittet for Importér/Eksportér-indstillinger i denne guide for yderligere oplysninger). Administratoren kan dele den eksporterede fil med slutbrugerne (for eksempel via e-mail) – de kan importere filen til en hvilken som helst enhed, der kører ESET Endpoint Security for Android. Når brugeren åbner og accepterer den modtagne indstillingsfil, importeres alle indstillingerne automatisk, og programmet aktiveres (forudsat at licensoplysningerne var inkluderet). Alle indstillingerne er beskyttet med en administratoradgangskode.