Fjerninstallation

Fjerninstallation af ESET Endpoint Security for Android fra ESET PROTECT kræver følgende:

Installation af Mobile Device Connector

Registrering af mobilenheder

ESET Endpoint Security for Android-installationsscenarier

Administratoren sender tilmeldingslinket, APK-installationsfilen og en installationsproces til slutbrugerne via e-mail. Brugeren trykker på tilmeldingslinket og omdirigeres til sin Android-standardinternetbrowser. Enheden ESET Endpoint Security for Android tilmeldes og tilsluttes ESET PROTECT. Hvis ESET Endpoint Security for Android ikke er installeret på enheden, omdirigeres brugeren til Google Play Butik for at downloade programmet. Når programmet er downloadet, skal der udføres en standardinstallation.

Administratoren sender filen med programindstillinger, APK-installationsfilen og en installationsproces til slutbrugerne via e-mail. Efter installationen skal brugeren åbne filen med programindstillinger. Alle indstillinger importeres, og programmet aktiveres (forudsat at licensoplysningerne var inkluderet).

Tilmelding af enheder med begrænsede inputmuligheder

ESET Endpoint Security for Android giver dig mulighed for at tilmelde enheder uden kamera, browser eller e-mail (for eksempel tv'er, smartskærme, reklameskærme osv.) til ESET PROTECT Cloud. Hvis du vil tilmelde sådanne enheder, skal du installere ESET Endpoint Security for Android på enheden via Google Play eller APK-filen. I trinnet Fjernadministration i startguiden skal du vælge Ja, administrer fra en fjernplacering og trykke på Enhed med begrænset input.

Ind ESET PROTECT Cloud:

1.Klik på Computere > Tilføj enhed > Android eller iOS/iPadOS > Tilpas tilmelding.

2.Vælg Android-enheder med begrænsede inputindstillinger, og vælg din foretrukne distributionsmetode. Du kan få mere at vide om distributionsmetoderne i ESET PROTECT Cloud-konsollen.

3.Acceptér slutbrugerlicensaftalen fortrolighedspolitikken.

4.Hvis det er en ny enhed, skal du klikke på Tilføj. Udfyld alle nødvendige oplysninger, og klik på Gem. Hvis du tilføjer en eksisterende enhed, skal du vælge den relevante enhed.

5.Du modtager et tilmeldingslink for enheden. Klik på linket, og angiv den sekscifrede sikkerhedskode, der vises i sektionen Fjernadministration i startguiden.

6.Klik på Acceptér.

Enheden er tilmeldt ESET PROTECT Cloud.