Administratörslösenord

Alternativet Administratörslösenord krävs för att låsa upp en enhet, skicka Anti-Theft-kommandon, komma åt lösenordsskyddade funktioner och avinstallera ESET Endpoint Security for Android.

Att skapa ett administratörslösenord blockerar användare från att ändrainställningarna i ESET Endpoint Security for Android.

important

Välj lösenord med omsorg. Använd en kombination av gemener, versaler och siffror för att öka säkerheten.

Om du vill återställa administratörslösenordet i en enhet med låst skärm:

1.Tryck på Glömt lösenordet? > Fortsätt > Begär verifikationskod. Om enheten är inte ansluten till internet trycker du istället på länken välj offlineåterställning och kontaktar ESET:s teknisk support.

password-reset_016_1

2.Ett e-postmeddelande som innehåller verifieringskoden och enhets-ID skickas till den e-postadress som är kopplad till ESET-licensen. Verifieringskoden är aktiv i sju dagar. Skriv verifieringskoden och ett nytt lösenord på enhetens låsta skärm.