Ladda ner ESET Endpoint Security for Android

Det finns två sätt att ladda ner ESET Endpoint Security for Android:

Ladda ner ESET Endpoint Security for Android genom att skanna QR-koden

Skanna QR-koden nedan med en QR-skanningsapp på den mobila enheten:

QR_code_web

Alternativt kan du hämta APK-installationsfilen för ESET Endpoint Security for Android från ESET:s webbplats:

1.Hämta installationsfilen från ESET:s webbplats.

2.Öppna filen från Android-meddelandefältet eller lokalisera den med ett filhanteringsprogram. Filen sparas vanligen till mappen Hämtningar.

3.Kontrollera att program från Okända källor tillåts i enheten. Det gör du genom att trycka på startikonen launcher på Android-startskärmen eller går till Start > Meny. Tryck på Inställningar > Säkerhet. Alternativet Okända källor måste tillåtas.

4.När filen öppnats tryck du på Installera.

important

ESET Endpoint Security for Android som har hämtats från ESET:s webbplats kan endast uppgraderas med en fil som har hämtats från ESET:s webbplats eller i programmet. Det kan inte uppgraderas med hjälp av Google Play.

Hämta ESET Endpoint Security for Android från Google Play

Öppna Google Play Butik-appen i Android-enheten och sök efter ESET Endpoint Security for Android (eller bara ESET).

Alternativt kan du hämta programmet genom att klicka på den här länken eller skanna QR-koden nedan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint

QR_code_GP