Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Introducere

Noua generație de produse ESET Endpoint Security for Android (EESA) este proiectată să lucreze cu ESET PROTECT și ESET PROTECT Cloud, noua consolă de administrare care permite administrarea la distanță a tuturor soluțiilor de securitate ESET.

Sunt disponibile o versiune Google Play și o versiune web pentru ESET Endpoint Security for Android.

ESET Endpoint Security for Android versiunea 4 este compatibil cu:

ESET PROTECT

ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android este conceput pentru a proteja dispozitivele mobile corporative împotriva celor mai recente amenințări malware și pentru a vă securiza datele, chiar dacă dispozitivul este pierdut sau furat. De asemenea, ajută administratorii de sistem să își mențină dispozitivele în conformitate cu politicile de securitate ale companiei.

ESET Endpoint Security for Android se mai poate aplica în companiile mici și mijlocii fără a necesita gestionarea la distanță prin ESET PROTECT. Tehnicianul IT, administratorul de sistem sau utilizatorul își poate partaja configurația ESET Endpoint Security for Android cu colegii. Acest lucru reduce complet necesitatea activării produsului și a setării manuale a fiecărui modul al produsului, procese ce ar fi alminteri necesare imediat după instalarea ESET Endpoint Security for Android.