Machtigingsbeheer

In Android 6 (Marshmallow) heeft Google een nieuw Machtigingsbeheer geïntroduceerd en ESET Endpoint Security for Android is daar compatibel mee. Apps die zijn ontworpen voor Android 6.0, vragen om machtigingen zodra u ze gaat gebruiken. In plaats van een app toegang geven tijdens de installatie, vraagt de app u hierom wanneer de app voor de eerste keer een bepaalde apparaatfunctie wil openen.

ESET Endpoint Security for Android vereist toegang tot de volgende functies:

Toegankelijkheid: vereist voor de juiste werking van Anti-Phishing

Contactpersonen: vereist voor Anti-Diefstal en Oproepfilter

Locatie : Anti-Diefstal

Telefoon: Anti-diefstal en Oproepfilter

Sms: Anti-Diefstal en Oproepfilter

Opslag : antivirus en Anti-Diefstal

De Administrator is toegestaan om de controle van deze machtigingen uit te schakelen in Instellingen > Machtigingsmeldingen.

permission-notifications