Extern beheer

ESET PROTECT maakt het mogelijk om ESET Endpoint Security for Android in een netwerkomgeving vanaf één centrale locatie te beheren.

Het gebruik van ESET PROTECT verhoogt niet alleen uw beveiligingsniveau, maar biedt ook gebruiksgemak in het beheer van alle ESET -producten die op de clientwerkstations en mobiele apparaten zijn geïnstalleerd. Apparaten met ESET Endpoint Security for Android kunnen verbinding maken met ESET PROTECT via elk type internetverbinding (WiFi, LAN, WLAN, mobiel netwerk, enz.), maar het moet een internetverbinding zijn zonder proxy of firewall en beide endpoints moeten correct zijn geconfigureerd).

Wanneer u verbinding maakt met ESET PROTECT via een mobiel telefoonnetwerk, is een succesvolle verbinding afhankelijk van de provider van het mobiele netwerk en is een stabiele internetverbinding vereist.

note

ESET Cloud Mobile Device Management

Als u een apparaat wilt verbinden met ESET PROTECT en alle functies van ESET Cloud Mobile Management wilt verkennen, volgt u de informatie op de ESET PROTECT Help-pagina.

Voor meer informatie over hoe u uw netwerk met ESET PROTECT beheert, raadpleegt u de volgende onderwerpen in de Online-Help:

Beleid beheren

Clienttaken maken

Meer informatie over rapporten

warning

Vanaf ESET PROTECT On-Prem versie 11.1 is het onderdeel Mobile Device Management niet meer beschikbaar (zelfs niet voor eerdere versies van ESET PROTECT On-Prem). Als u uw versie van ESET PROTECT On-Prem niet bijwerkt naar versie 11.1, blijft het onderdeel Mobile Device Management wel werken, maar de functies van Mobile Device Management zullen steeds beperkter worden vanwege compatibiliteitsproblemen. Meer informatie. We raden u aan te migreren naar Cloud MDM. Als u ESET Endpoint Security for Android versie 3.5 of later hebt, kunt u gebruikmaken van de Migratietool bij de migratie van ESET PROTECT On-Prem naar ESET PROTECT.