Klantenservice

Medewerkers van ESET Klantenservice zijn beschikbaar om beheerders te helpen en technische ondersteuning te verlenen voor ESET Endpoint Security for Android en andere ESET-producten.

Als u rechtstreeks vanaf uw apparaat een ondersteuningsaanvraag wilt verzenden, tikt u op het pictogram Menu action_button_menu in het hoofdvenster van ESET Endpoint Security for Android, tikt u op Klantenservice > Klantenservice en vult u alle vereiste velden in.

customer-care_007_1

ESET Endpoint Security for Android omvat geavanceerde loggingfunctionaliteit om te helpen diagnoses te stellen van potentieel technische problemen. Als u ESET een uitvoerig toepassingslogboek wilt verstrekken, controleer dan of Toepassingslogboek verzenden is ingeschakeld (standaard is dit het geval). Tik op Verzenden om uw aanvraag te verzenden. Een specialist van ESET Klantenservice neemt contact met u op via het e-mailadres dat u hebt opgegeven.