Blokkeren op toepassingsmachtigingen

ESET Endpoint Security for Android biedt de Administrator de mogelijkheid de toepassing te blokkeren op basis van de machtigingen van de toepassing. In het gedeelte Blokkaderegels ziet u een overzicht van de gemaakte regels en de lijst met geblokkeerde toepassingen.

Als u de bestaande regel wilt aanpassen, raakt u de regel aan en houdt u deze vast, en tikt u op Bewerken action_button_edit.

Als u bepaalde vermeldingen voor regels in de lijst wilt verwijderen, raakt u die vermeldingen aan en houdt u deze vast, selecteert u de vermeldingen die u wilt verwijderen en tikt u op Verwijderen action_button_delete. Als u de gehele lijst wilt wissen, tikt u op ALLES SELECTEREN.