Uitzonderingen toevoegen

Afgezien van het toevoegen van een nieuwe uitzondering (de pakketnaam van de toepassing opgeven), kunnen toepassingen ook worden toegestaan door ze niet in de lijst Geblokkeerde toepassingen op te nemen:

1.Tik in de toepassing ESET Endpoint Security for Android op Toepassingsbeheer.

2.Tik op Blokkeren > Geblokkeerde toepassingen.

3.Selecteer de toepassing die u op de witte lijst wilt zetten.

4.Tik op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en tik op Uitzondering toevoegen.

5.Typ het beheerderswachtwoord en tik op Enter.