Machtigingen

Deze functie volgt het gedrag van toepassingen die toegang hebben tot persoonlijke gegevens of bedrijfsgegevens. Met deze functie kan de Administrator toepassingstoegang bewaken op basis van vooraf gedefinieerde machtigingscategorieën.

Bepaalde toepassingen die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, hebben mogelijk toegang tot services die u geld kosten, uw locatie volgen of uw identiteitsgegevens, contactpersonen of sms-berichten lezen. ESET Endpoint Security for Android controleert deze toepassingen.

In dit gedeelte ziet u een lijst met toepassingen, gesorteerd op categorie. Tik op elke categorie om de uitvoerige beschrijving ervan te zien. Details over machtigingen van elke toepassing vindt u door op een bepaalde toepassing te tikken.

appcontrol-deviceaudit_041_1