ESET Hjelp på internett

Velg tema

Innføring i ESET PROTECT On-Prem

ESET PROTECT On-Prem lar deg administrere ESET-produkter på arbeidsstasjoner og servere i et nettverksmiljø fra én sentral plassering.

Ved hjelp av ESET PROTECT Web Console kan du distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetsregler, overvåke systemstatus og reagere raskt på problemer og deteksjoner på eksterne datamaskiner. Se også Oversikt over ESET PROTECT On-Prem-arkitektur- og -infrastrukturelementer, Komme i gang med ESET PROTECT Web Console og Støttede miljøer for klargjøring av datamaskiner.

Ved hjelp av ESET PROTECT Web Console kan du distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetsregler, overvåke systemstatus og reagere raskt på problemer eller trusler på eksterne datamaskiner.

warning

Fra og med ESET PROTECT On-Prem versjon 11.1 vil MDM-komponenten ikke lenger være tilgjengelig (selv for tidligere versjoner av ESET PROTECT On-Prem). Hvis du ikke oppdaterer ESET PROTECT On-Prem til versjon 11.1, vil MDM-komponenten fortsette å fungere, men funksjonene for administrasjon av mobilenheter vil bli mer og mer begrenset på grunn av problemer med kompatibilitet. Les mer. Vi anbefaler at du migrerer til Cloud MDM. ESET Endpoint Security for Android versjon 3.5 og nyere kan bruke Migrasjonsverktøy for å migrere fra ESET PROTECT On-Prem til ESET PROTECT.

note

For mer informasjon, se ESET PROTECT On-Prem Brukerveiledning på nett.