Slik legger man til en ny regel

Hvis du vil legge til en ny regel, trykker du Legg til regel, eller trykker ikonet øverst til høyre på icon_plus Regel-skjermen.

Spesifiser en gruppe telefonnumre eller en person. ESET Endpoint Security for Android gjenkjenner kontaktgruppen lagret i dine kontakter (for eksempel Familie, Venner eller Medarbeidere). Alle ukjente numre vil inkludere telefonnumrene som ikke er lagret i kontaktlisten din. Du kan bruke dette alternativet for å blokkere telefonsamtaler du ikke vil ha (f. eks. fra telefonselgere), eller for å forhindre at ansatte ringer ukjente nummer. Alle kjente numre-alternativet viser til alle telefonnumrene lagret i kontaktlisten din. Skjulte numre gjelder alle innringerne som med hensikt skjuler telefonnummeret sitt med Calling Line Identification Restriction (identifikasjonsbegrensing av innringende linje, CLIR).

Spesifiser hvilke som skal blokkeres eller tillates:

icon_call_out utgående anrop

icon_call_in innkommende anrop

For å kun bruke regelen for et spesifikt tidspunkt trykker du på Alltid > Egendefinert og velger ukedagene og tidene som du ønsker at regelen skal gjelde for. Som standard velges lørdag og søndag. Denne funksjonen kan være nyttig hvis du ikke vil forstyrres i løpet av møter, forretningsreiser, om nettene eller i helgene.

MERK: Hvis du er utenlands, må alle telefonnumre lagt i listen inkludere internasjonalt landsnummer fulgt at det faktiske nummeret (for eksempel +1610100100).