Tillatelser

Funksjonen sporer atferden til programmer med tilgang til personlig og selskapets data, og lar administratoren overvåke programtilgang basert på forhåndsdefinerte tilgangskategorier.

Noen programmer installert på enheten din kan ha adgang til tjenester som koster penger, sporer din plassering, leser din identitetsinfo, kontakter eller tekstmeldinger. ESET Endpoint Security for Android gir en kontroll av disse programmene.

I denne delen kan du se en liste over programmer sortert etter kategori. Trykk på hver kategori for å se dens detaljerte beskrivelse. Tillatelsesdetaljer for hvert program kan vises ved å trykke på programmet.

appcontrol-deviceaudit_041_1