ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Bevezetés

Az ESET Endpoint Security for Android új generációja (EESA) az ESET PROTECT és az ESET PROTECT Cloud új kezelési konzollal való használatra készült. A konzol lehetővé teszi az ESET összes biztonsági szoftverének távoli kezelését.

Rendelkezésre áll az ESET Endpoint Security for Android Google Play-verziója és webes verziója is.

Az ESET Endpoint Security for Android 4-as verziója következőkkel kompatibilis:

ESET PROTECT

ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android – a vállalati mobileszközök védelmére szolgál a legújabb kártevőkkel szemben, és még az eszköz elvesztése vagy ellopása esetén is biztosítja az adatok védelmét. Emellett segíti a rendszergazdákat abban, hogy eszközeik megfeleljenek a vállalati biztonsági házirendeknek.

ESET Endpoint Security for Android – kis- vagy közepes vállalatok esetén anélkül is alkalmazható, hogy az ESET PROTECT konzolon keresztül távolból kellene kezelni. Az informatikai technikusok, a rendszergazdák és a felhasználók megoszthatják az ESET Endpoint Security for Android konfigurációját a kollégáikkal. Ezzel az eljárással teljes mértékben szükségtelenné válik a termék aktiválása és az egyes termékmodulok manuális beállítása, amelyet egyébként az ESET Endpoint Security for Android telepítése után kell elvégezni.