Uuden säännön lisääminen

Voit lisätä uuden säännön napauttamalla Säännöt-näkymän oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää sääntö -vaihtoehtoa tai icon_plus-kuvaketta.

Määritä henkilö tai puhelinnumeroiden ryhmä. ESET Endpoint Security for Android tunnistaa yhteystietoryhmät, jotka on tallennettu yhteystietoihisi (esimerkiksi perhe, ystävät tai työtoverit). Kaikki tuntemattomat numerot sisältävät puhelinnumerot, joita ei ole tallennettu yhteystietoluetteloosi. Tämän asetuksen avulla voit estää epätoivotut puhelut (esimerkiksi ensimmäiset myyntipuhelut) tai estää työntekijöitä soittamasta tuntemattomiin numeroihin. Asetus Kaikki tunnetut numerot viittaa kaikkiin yhteystietoluetteloosi tallennettuihin puhelinnumeroihin. Salatut numerot tarkoittavat soittajia, jotka salaavat puhelinnumeronsa tarkoituksella CLIR-tekniikalla (Calling Line Identification Restriction; soittavan linjan tunnistuksen rajoitus).

Määrittele, mitä estetään tai sallitaan:

icon_call_out lähtevät puhelut

icon_call_in saapuvat puhelut

Voit ottaa säännön käyttöön vain tietyksi ajaksi napauttamalla Aina > Mukautettu ja valitsemalla viikonpäivät ja aikaväli, jolle haluat ottaa säännön käyttöön. Oletuksena on valittu lauantai ja sunnuntai. Tämä toiminto voi olla kätevä, jos et halua tulla häirityksi kokousten, työmatkojen, yön tai viikonlopun aikana.

HUOMAUTUS: Jos olet ulkomailla, kaikkien luetteloon lisättävien numeroiden on sisällettävä kansainvälinen puhelukoodi, jonka jälkeen tulee varsinainen numero (esimerkiksi +1610100100).