Säännöt

Käyttäjänä voit luoda käyttäjäsääntöjä ilman järjestelmänvalvojan salasanan antamista. Järjestelmänvalvojasääntöjä voi luoda vain järjestelmävalvojatilassa. Järjestelmänvalvojasäännöt kirjoitetaan mahdollisten käyttäjäsääntöjen päälle.

Lisätietoja uuden säännön luomisesta on tässä osiossa.

Jos haluat poistaa olemassa olevan sääntötietueen Säännöt-luettelosta, napauta tietuetta ja pidä se valittuna ja napauta sitten Poista-kuvaketta action_button_delete.