Historik

I sektionen Historik kan du se de opkald og beskeder, der er blokeret eller tilladt af opkaldsfilteret. De enkelte logge indeholder navnet på hændelsen, det tilknyttede telefonnummer samt dato og klokkeslæt for hændelsen.

Hvis du vil ændre en regel, der er knyttet til et telefonnummer eller en kontakt, der er blokeret, skal du markere posten på listen ved at trykke på den og derefter trykke på ikonet action_button_edit.

Du kan fjerne posten fra listen ved at markere den og trykke på ikonet action_button_delete. Du kan fjerne flere poster ved at berøre og holde nede på posterne, markere dem, du vil fjerne, og derefter trykke på ikonet action_button_delete.