Sådan blokerer du et program efter navn

1.Tryk på Programkontrol > Blokering > Bloker program > Bloker efter navn.

2.Vælg, om du vil blokere programmet i overensstemmelse med programnavn eller pakkenavn.

3.Angiv de ord, som programmet skal blokeres ud fra. Hvis du vil opdele flere ord, skal du bruge et komma (,) som separator.

Hvis du for eksempel skriver ordet "poker" i feltet Programnavn, blokeres alle programmer, der indeholder "pokerpoker" i navnet. Hvis du skriver "com.poker.game" i feltet Pakkenavn, blokerer ESET Endpoint Security for Android kun ét program.