Blokering efter programnavn

ESET Endpoint Security for Android giver administratoren mulighed for at blokere et program i overensstemmelse med programnavn eller pakkenavn. Sektionen Blokeringsregler indeholder en oversigt over de oprettede regler og listen over blokerede programmer.

Hvis du vil redigere en eksisterende regel, skal du berøre og holde nede på reglen og derefter trykke på Rediger action_button_edit. Hvis du vil fjerne kriterier for en regel på listen, skal du berøre og holde nede på et af kriterierne, markere dem, du vil fjerne, og derefter trykke på Fjern action_button_delete. Du kan rydde hele listen ved at trykke på VÆLG ALLE og derefter trykke på Fjern action_button_delete.

Når du blokerer et program efter navn, søger ESET Endpoint Security for Android efter et nøjagtigt match med navnet på det startede program. Hvis du ændrer GUI'en i ESET Endpoint Security for Android til et andet sprog, skal du angive programnavnet igen på det pågældende sprog, hvis du stadig vil blokere det.

For at undgå problemer med oversatte programnavne anbefaler vi, at du blokerer sådanne programmer efter deres pakkenavn – et entydigt program-id, der ikke kan ændres under kørsel eller genbruges af et andet program.

Hvis administratoren er lokal, kan en bruger finde navnet på programpakken i Programkontrol > Overvågning > Tilladte programmer. Når du har trykket på programmet, vises navnet på programpakken på skærmen Oplysninger. Du kan blokere programmet ved at udføre disse trin.