Fjernkommandoer

Fjernkommandoer kan udløses direkte fra ESET PROTECT Konsol:

Find enhed

Du modtager en sms med GPS-koordinaterne for destinationsenheden, herunder et link til placeringen på Google Maps. Hvis der findes en mere præcis placering efter 10 minutter, sender enheden en ny sms.

Lås enhed

Derved låses enheden. Du kan ikke låse den op ved hjælp af administratoradgangskoden eller kommandoen til oplåsning fra en fjernplacering.

Lås den låste enhed op

Enheden låses op, og det SIM-kort, der i øjeblikket er i enheden, gemmes som et SIM-kort, der er tillid til.

Sirene-/Mistet-tilstand-lyd

Enheden låses, og den afspiller en meget høj lyd i 5 minutter (eller indtil den låses op). Der afspilles en høj sirene, også selvom lyden er slået fra på enheden.

Forbedret fabriksindstilling

Derved nulstilles enheden til fabriksindstillingerne. Alle tilgængelige data slettes, og filheaders fjernes. Processen kan tage flere minutter.

important

Funktionen Enhedslås er kun tilgængelig for enheder, der administreres af ESET PROTECT.