Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Въведение

Новото поколение на ESET Endpoint Security for Android (EESA) е проектирано да работи с ESET PROTECT и ESET PROTECT Cloud, новата конзола за управление, която позволява отдалечено управление на всички решения за защита на ESET.

Налични са версия на ESET Endpoint Security for Android за Google Play и уеб версия.

ESET Endpoint Security for Android, версия 4, е съвместима с:

ESET PROTECT

ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android има за цел да защитава фирмени мобилни устройства срещу най-новите заплахи от злонамерен софтуер и да предпазва данните дори ако устройството бъде изгубено или откраднато. Програмата помага също така на системните администратори да поддържат устройствата в съответствие с правилата за защита на фирмата.

ESET Endpoint Security for Android може да се използва и в малки до средни фирми без необходимостта от отдалечено управление чрез ESET PROTECT. ИТ специалист, системен администратор или потребител може лесно да сподели своята конфигурация на ESET Endpoint Security for Android с колегите си. Този процес напълно премахва необходимостта от активиране на продукта и ръчна настройка на всеки модул на продукта, които иначе са задължителни веднага след инсталирането на ESET Endpoint Security for Android.