Instellingen exporteren

Als u de huidige instellingen van ESET Endpoint Security for Androidwilt exporteren, moet u de naam van het instellingenbestand opgeven. De huidige datum en tijd worden automatisch ingevuld. U kunt ook de licentiegegevens (licentiecode, of het e-mailadres en wachtwoord voor het Beveiligingsbeheerder-account) aan het geëxporteerde bestand toevoegen, maar let erop dat deze informatie niet wordt versleuteld en kan worden misbruikt.

Selecteer in de volgende stap hoe u het bestand wilt delen, via:

Wifi-netwerk

Bluetooth

E-mail

Gmail

een bestandsverkenner (bijvoorbeeld ASTRO File Manager of ES File Explorer)