Bruk overstyringsmodus

Brukere med ESET Endpoint Security for Android (versjon 2.1 og nyere) installert på maskinen kan bruke overstyringsfunksjonen. Med overstyringsmodus kan brukere på klientenhetsnivå endre innstillinger i det installerte ESET-produktet i en angitt tidsperiode, selv om retningslinjer er tatt i bruk oppå disse innstillingene. Etter den angitte tidsperioden går innstillingene tilbake til innstillingene som er angitt av retningslinjene.

Som standard retningslinjeinnstillinger, skanner ESET Endpoint Security for Android enheten etter at overstyringsøkten er avsluttet. Du kan endre dette med Skann enheten etter overstyringsøkten.

warning

For å endre oppsettene lokalt på enheten mens du er i overstyringsmodus, må du skrive inn ESET Endpoint Security for Android-administratorpassordet.

Når overstyringsmodus er aktivert, kan den ikke stoppes via ESET-webkonsollen. Overstyringsmodus deaktiveres automatisk når tiden for overstyring er utløpt.

Brukeren som bruker overstyringsmodus, må ha ESET Endpoint Security for Android-administratorpassord. Hvis ikke, får ikke brukeren tilgang til innstillingene for ESET Endpoint Security for Android. Du kan opprette et midlertidig adminpassord for overstyring for hver retningslinje.

Slik slår du på overstyringsmodus:

1.Klikk på ICON_ESMC_POLICY Retningslinjer > Ny retningslinje.

2.I Grunnleggende-delen, skriv inn et Navn og Beskrivelse for denne retningslinjen.

3.I Oppsett-delen velger du ESET Endpoint Security for Android.

4.Klikk på Oppsett i retningslinje-alternativene.

5.Åpne Oppsett for overstyringsmodus, og konfigurer reglene for overstyringsmodus.

6.Velg de aktuelle enhetene under Tilordne.

7.Gå igjennom innstillingene i Oppsummering-delen og klikk Fullfør for angi retningslinjene.

example

Hvis John har et problem med at endepunktsinnstillinger blokkerer noen viktige funksjoner eller nettilgangen på hans enhet, kan Administratoren gi John tillatelse til å overstyre sine eksisterende retningslinjer for endepunktet og justere innstillingene manuelt på enheten sin. Etterpå kan disse nye innstillingene bli forespurt av ESET PROTECT Cloud slik at administratoren kan etablere en ny policy med dem.

For å gjøre dette følger du trinnene nedenfor:

1.Klikk på Retningslinjer > Ny retningslinje.

2.Fullfør feltene Navn og Beskrivelse. I Oppsett-delen velger du ESET Endpoint Security for Android.

3.Klikk på Oppsett i retningslinje-alternativene.

4.Utvid innstillingene for Overstyringsmodus, og aktiver overstyringsmodusen i én time.

5.Klikk Angi i overstyringslegitimasjonen for å opprette et midlertidig administratorpassord for John. Skriv inn passordet (for eksempel 12345) to ganger, og klikk på OK.

6.Tildel policyen til Johns smarttelefon og klikk Fullfør for å lagre policyen.

7.John må skrive inn administratorpassordet for å aktivere overstyringsmodus på ESET Endpoint Security for Android og endre oppsettene manuelt på enheten sin.

8.Naviger til Datamaskiner på ESET PROTECT Cloud-webkonsollen, velg Johns datamaskin og klikk på Vis detaljer.

9.I Konfigurasjons-delen, klikk på Forespør konfigurasjon for å sette opp en klientoppgave for å få konfigurasjonen fra klienten så fort som mulig.

10.Den nye konfigurasjonen vises. Velg det aktuelle produktet, og klikk deretter Åpne konfigurasjon.

11.Du kan gå igjennom innstillingene og deretter klikke på Konverter til retningslinje.

12.Fullfør feltene Navn og Beskrivelse.

13.I Innstillinger-delen, kan du modifisere innstillinger, hvis nødvendig.

14.I Tilordne-delen, kan du tilordne denne retningslinjen til Johns smarttelefon (eller andres).

15.Likk Fullfør. Ikke glem å fjerne overstyringspolicyen når den ikke lenger er nødvendig.

Overstyr passord

Med dette alternativet kan du opprette et midlertidig administratorpassord for å gjøre det mulig for brukere å endre innstillingene på klientenheten uten å ha tilgang til det faktiske administratorpassordet. Klikk Angi ved siden av retningslinjen for å sette inn overstyringspassordet.