Dokumentasjon for fjernadministrerte endepunkter

ESET-businessprodukter og ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres på klientarbeidsstasjoner, servere og mobile enheter i et nettverksmiljø fra ett sentralt sted. Systemadministratorer som administrerer mer enn 10 klientarbeidsstasjoner, bør vurdere å bruke et ESET-verktøy for ekstern styring. Med ESET-verktøy for ekstern styring kan man distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetsretningslinjer, overvåke systemstatuser og reagere raskt på problemer og trusler knyttet til eksterne datamaskiner – fra ett sentralt sted.

ESET-verktøy for ekstern styring

ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres av enten ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud.

Innføring i ESET PROTECT

Innføring i ESET PROTECT Cloud

note

Migrasjonsverktøy

ESET Endpoint Security for Android i versjon 3.5 og nyere støtter Migrasjonsverktøy for å migrere fra ESET PROTECT til ESET PROTECT Cloud.

Beste praksis

Registrer en enhet med ESET PROTECT

Konfigurer et administratorpassord på tilkoblede klientdatamaskiner for å unngå uautoriserte endringer

Bruk anbefalte retningslinjer for å håndheve tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner

Praktiske veiledninger

Hvordan benytte Overstyringsmodus

Android-enhet registrert via Microsoft Intune

important

Når enheten din med Android 9 og nyere er registrert via Microsoft Intune, ignorerer ESET Endpoint Security for Android versjon 3.5 og nyere følgende innstillinger når de tilsvarende retningslinjene brukes:

Enhetssikkerhet

Programkontroll

Anti-Theft