Asetukset

Kieli - Oletusarvon mukaan ESET Endpoint Security for Android on asennettu kielellä, joka on asetettu laitteesi järjestelmäkieleksi (Android-käyttöjärjestelmässä kieli- ja näppäimistöasetukset). Jos haluat vaihtaa sovelluksen käyttöliittymän kielen, napauta Kieli ja valitse haluamasi kieli.

Maa - Valitse maa, jossa työskentelet tai asut tällä hetkellä.

Päivitä - Jotta suojaus olisi paras mahdollinen, on tärkeää käyttää uusinta ESET Endpoint Security for Android-versiota. Voit tarkistaa, onko uudempaa versiota ladattavissa ESETin sivustolta, napauttamalla Päivitä-vaihtoehtoa.

Laitteen ID: Aseta laitteesi tunnusnimi järjestelmänvalvojaa varten tai muuta sitä. Tätä nimeä käytetään, jos laite varastetaan tai katoaa.

Etähallinta - Yhdistä laitteesi kohteeseen ESET PROTECT.

Lisäasetukset

Avaa Lisäasetukset-osio valitsemalla Lisäasetukset.

Käyttöoikeusilmoitukset – Katso lisätietoja Käyttöoikeuksien hallinta -osiosta.

Lähetä käyttötietoja - Lähettämällä sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja nimettömänä voit auttaa ESET-tuotteiden kehittämistä. Arkaluontoisia tietoja ei lähetetä. Jos et ottanut tätä asetusta käyttöön ohjatun asennustoiminnon aikana, voit tehdä sen Asetukset > Lisäasetukset -osiossa.

Järjestelmänvalvojan salasana - Tämän asetuksen avulla voit asettaa uuden järjestelmänvalvojan salasanan tai vaihtaa olemassa olevan salasanan. Saat lisätietoja tämän asiakirjan Järjestelmänvalvojan salasana -osiosta.

Tuo/vie asetuksia - Tuo asetuksia ESET Endpoint -sovellukseen tai vie niitä siitä.